hey

Nu blir det sundsvall och sedan r mig lite ramundberget, känner mig lite småsjuk just nu så hoppas verkligen att det löser sig.


lite sent



Årets julgran. faktist den första granen på 5 år tror jag. alltså första gången vi firat julen hemma.

juicy


Köpte ett nytt armband häromdagen, juicy couture. K öpte även en plånbok i samma märke. finfint tycker jag!

Ramundberget

Imorgon åker jag till Ramundberget i en vecka med familjen. Kommer hem den 4.de. Hoppas jag inte fryser ihjäl, särskillt med tanke på att jag redan gör det här i sthlm. Jaja, vänta er många bilder. har inget internet där.  ska blu superskönt att bara ta det lugnt och vila.



mellandagsrean

Nu har jag precis kommit hem efter att gått runt på stan hela dagen med mellandagsrean. Kom hem med underkläder,tröjor,smycken,smink m.m.  Är sjukt trött hela tiden även fast jag sover ut varje morgon. ska bli riktigt skönt att åka till fjällen snart. tror jag kommer bli helt återställd då. hahah. känns bra att komma ifrån en del grejer också som har hänt. Men nu ska jag kolla på lite one tree hill och så.

AH

panik, fanfanfanfan! 


föresten hade jag en superjul med massor med fina julklappar! har världens bästa familj!

dan före dan

IMORGON ÄR DET JULAFTON! För er som inte visste det vill säga.
Idag åkte jag och sandra in till stan och handlade de sista julklapparna, så nu är jag klar och glad.
Kommer tas många bilder, känner iof att bloggen går mot sitt slut efter nyår.. IMORGON ÄR DET JUL!

hey there

Jag börjar få riktigt panik över julafton, presenterna jag köpt känns inte tillräckligt och det kommer inte komma någon snö. Två dagar kvar bara! Igår åt jag min första julskinksmacka för detta år. Och idag ska vi köpa julgran och trä den. Även göra julgodis. Känner att bloggen har blivit tråkigare än någonsin, men den kommer komma tillbaka, särskillt när jag kommer ha massor med tid över till det. Bilder kommer också komma.

jullov!

här kmr ännu ett superintressant inlägg haha.
igår var vi några stycken hos sandra och hade det trevligt. men sen så kom det massor med människor och det slutade med att jag och sandra åkte iväg. Förövrigt gjorde jag så att ett helt tåg stannade, det är inget man gör varje dag haha.
Men nu ska jag och hon åka till stan med simone och emme typ. Inpackning måste jag köpa! pusshej

kattttt

hej

jag lgög, det blev inte så himla bättre bloggande. men nu är det LOV och då har jag mkt tid eftersom jag bara ska vara hemma. eller lite hemma iallafall. Snart ska jag och sandra åka till täby eller nått för att träffa en person. Puss

RUBRIK

Kom precis hem efter att ha varit hos sofia i några timmar. det var igentlige meningen att vi skulle städa. Men det slutade med att vi satt på hennes rum typ. Innan det var vi i stan och jag försökte lämna tillbaka mina jeans helt förgäves, skitsur på den där tjejen i kassan! Imorgon slutar jag klockan 1 och på fredag är det skolavslutning! Ska bli grymt härligt med helg.
Men nu ska jag hoppa in i duschen.


hejhejggh

Sitter i datasalen med sufia och väntar på att sista lektionen ska börja. Hela klassen var iväg och spelade curling idag förutom jag och Linn så jag, hon och sandra har gått runt i skolan hela dagen känns det som. Dagen har iallafall gått väääldigt långsamt, det gjorde ju inte det hela bättre att de var skitsvårt att vakna imorse. Men nu börjar vi, Ciao!

måndag

Efter skolan gick jag och sandra hem till mig och åt lussebullar, kollade lite på film och tog bilder (a).
Nu ska vi ialalfall göra te och sen gå och lägga oss. Imorgon är det tisdag och en till dag närmare helgen och jullov!
Fick föresten MVG på gymnastiken!
Kollat igenom massor med bilder idag, många skratt kan man säga..



färgadelinser

Jag vill ju också ha ett par linser! Har prövat deras linser innan och dom var super. Tror jag ska ta någn brun färg. eller grön. hmm..

http://fargadelinser.com/


suuuuushi


Galet

En del ungar är helt galna;

 
Tjejen heter Zoë och är tio år

Han heter Justin och är bara 12 år, bor i canada. Jag är allvarligt kär i honom!

tears are falling like raindrops from your eye.

Nu är jag hemma igen efter att först gått på julmarknaden i gamla stan med familjen, och sedan ätit på TGI. Så trött och alldeles proppmätt är jag och längtar våldsamt mycket till ett varmt bad, men det går inte eftersom badrummet inte är färdigt än. Så det är duschning som gäller för mig. Så nu vet ni det! Föresten så såg jag Grinchen igår, och jag måste medge att jag är lite förälskad i honom! Jag menar, alla tjejer faller ju förr eller senare för någon bad boy. Min råkar bara vara grön och hår över hela kroppen.. Men jaja.


G


hey

Pappa har köpt sushi, cola och godis till mig, så just nu ska jag kolla på någon film. Min kväll igår är inte värd att nämna, och idag ska jag nog bara vara hemma. Får se. Föresten fick jag reda på en grej igår som gjorde mig glad. bara för att han är så patetisk som tror att det ligger någon sanning i det hela. Nästan lite gulligt, men iallafall skrattar jag åt dig. Men nu ska jag återvända till min mat!

truth

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
 

Tillbaka

Nu kändes det rätt att börja skriva lite igen. Veckan har gått otroligt snabbt och imorgon är det fredag! grymtglad och taggad. Förövrigt är det luciacup imorgon, vi är några som ska dra dit någon sekund och sedan dra vidare om planen går som den borde. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste iof plugga lite fysik. men det kommer inte vara pioriteten känner jag. är helt slut! Igår var det föresten Nobeldagen på skolan, alla klädde upp sig, skitgulligt!
Har förstås inga bilder, men på måndag ska tydligen min dator vara klar, så jag räknar timmarna! hihi.
Har handlat massor med julklappar idag med sandra föresten, känner mig superduktig. även en tröja till mig.
Men nu ska jag ta mitt te och lägga mig i soffan och kolla på någon film, puss!

paus

jag vet att jag uppdaterar dåligt, men tiden går för snabbt plus att min dator gått sönder. inga bilder är det heller tack vare datorn så bloggen kan ju inte vara mer ointressant. men kan inte göra ngt åt saken just nu. denna vecka kmr jag inte skriva i bloggen. vi ses!


ciao

kom precis hem efter att ha varit på julunch hos moster&morbror. det var mysigt. Ikväll ska jag sitta barnvakt till lillebror och plöja one tree hill. hehe (a) sandra ska hålla mig sällskap också. har klippt mig idag också. Föresten har min dator gått sönder och jag ber till gud att alla mina bilder komma finnas kvar när den är lagad. annars vet jag inte vad jag gör..

Igår var det jag,sandra,linnea,bella och hedda som var hos sandra först. mimmi hade några av hennes kompisar där också så det var lite roligt. Sen drog vi iallafall till enebyberg och träffade några. hoppade in på något gården disco gjorde vi också. men det var typ bara 10 pers där. Vi parade ihop alla små pojkar och flickor. dom var sååå tacksamma! hihi.
Sen åkte jag hem typ. pusspuss

hej

nu är jag hemma efter kvällen, hemma väldigt tidigt faktist. men kvällen började väldigt tidigt antar jag. nuska jag sova. elr ja. förlåt för uppdateringggg


hejsan

Är hemma idag och imorgon är det fredag! hela veckan har iof varit lugn för mig eftersom jag varit sjuk. Men fortfarande, en helg är en helg! Fast på lördag ska jag sitta barnvakt, tjihoo!
Hoppas bara att jag är frisk till imorgon. Hade tänkt att plugga lite idag också. Ska bara kolla lite på one tree hill. hehe.



rolighetsfaktorn 10

usch, känner hur sjukan kommer tilbaka. kul. verkligen kul.

so u know

Alla bilder som är kategoriserade som BILDER har jag tagit själv och inget annat.
Bilderna som är kategoriserade som fotografier är bilder som EJ är tagna av mig. Så nu vet ni.

ja

okej , jag fattar ingenting, min blogg är bara lagomseg alltså! tar typ en timme innan jag ser inläggen som jag skrivit.
Designen är sådär, men håller på. blir så när man sitter hemma och är uttråkad. Fast imrogon blir det skola.

sant

Knappast någon hemlighet eller nyhet, men har man sett någon av hans filmer eller mest av allt one tree hill så är man kär.


långtråkigt


onödigt

Nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon. Inte för att jag tror det och det kommer inte bli någon skola för den delen heller. Men plugga vill jag orka göra. Är också nervös inför svenskaredovisningen. Men jag försöker intala mig att dt kommer gå bra!

Jag har bytt design, det kan ta ett tag innan man ser den. Men hey, jag var uttråkad idag så jag gjode bara nått. puss



komiskt

Tjejen är sjuk!
"han betyder allt för mig, mer än alla jag känner, mer än min familj"
jaaha.. (....)

apelsin

Fungerar verkligen apelsiner ifall man är sjuk?



1 december

vet ni vad det här betyder? Att snart är det jul! Själv tycker jag att jag aldrig kommer bli för gammal för chockladkalendrar. När växer man ifrån choklad på morgonen liksom!?

Förövrigt är jag sjuk. vaknade halv fem i morse och bara skakade av kallhet. usch. Tur som det är har jag One tree hill som håller mig sällskap.



RSS 2.0