första advent


bilder från idag




roligt inlägg, nja..

Har vaeit sjuk hela helgen. eller iallafall igår. Sandra har sovit här två dagar också. Vi har kollat på one tree hill också. Älskar det! Idag r det första advent! Och igår julpyntade vi mitt rum, även fast febern dödade oss typ.  Idag ska vi baka pepparkakor och jag måste plugga lite också. Har ni märkt hur mycket jag pratar om skolan? det är ju sjukt. Ska läsa en hel bok idag. och träna på redovisningen vi har imorgon. plus hemkunskapen vi har i veckan. Shit vad roligt! Men nu ska jag lägga in lite jullåtar på ipoden eftersom alla våra julskivor har förvunnit? :S Tjingeling

JATACK

Vill ni se en riktig snygging? Här har ni honom! Ryan heter han och har ett eget program på MTV som heter life of ryan. om ni nu inte visste det vill säga :)

bild: google.se

misstake

borde väl skriva något. Känner inte någon lust till det överhuvudtaget. menmen. Kommer antagligen bli tunt med inlägg i helgen och nästa vecka tack vare skolan och sånt. vill prioritera annat ist. Sitter iallafall här med sandra. idag var vi i stan och åt middag sedan hem och kolla på one tree hill. pusspuss

-

When i'm standing here in the dark i still belive, that someone is watching over me. doesn't matter what the people say, as long as you stay.

work

Gud! jag har verkligen inte skrivit någonting!  Hela dagen igår satt jag fast med min hemkunskapslägenhet och idag har jag inte varit hemma. Thats why.
Efter skolan åkte jag iallafall hem till sandra och fick min skrattranson för dagen, det är svårt att vara ledsen eller något i hennes närvaro. Hon vet verkligen alltid hur hon ska muntra upp mig.
Mitt internet på min dator fungerar inte heller, skitkul!


hey

Sitter i datornsalen och väntar på att jag ska få gå hem. Svenska som sistalektion och jag håller på och skriver om en nobelpristagare. yey.
Måste skynda mig hem sen och plugga hemkunskap, SO och biologi, superkul. Så nu längtar jag verkligen hem. inte riktigt va?  Fast först vill jag ha kakor! haha. Ciao!

stillastående

Nu har jag pluggat biologi 2.5 timme nonstop. Och jag är trött. Och jag har ångest.
 Och jag önskar att jag började för flera veckor sedan. Godnatt.

war

Idag var det föresten värsta överseriösa snöbollskriget mellan friberga & Mörby. Skitkul att kolla på faktist. fast det var typ två stycken som började blöda näsblod från mörby. But still. Just nu har jag en bubblande känsla, känns som om jag är kär eller nått. Kanske jag är? Eller så är jag bara lycklig. haha.

Idag badade vi tjejer på gympan, osminkade och galet heta, haha!  Trodde det skulle vara jätte jobbigt att gå runt i bikini, eftersom jag annars hatar det, att överhuvudtaget gå där nästan naken då alla kan kolla på en, tycker jag inte om. Inte samma sak som på stranden precis, jaja. Någon som behöver jobba på sitt självförtroende kanske? haha.

Min lägenhet är så mycket över budgeten, fan! Nu måste jag ändra massor med saker..



Tja

Te och nötter, plus who i meet your mother. väldigt bra. Nu ska jag sätta mig med hemkunskapen och vänta att mamma kommer hem med godis till mig, mums!

Lillebror i helgen;


säng

självklart somnar jag när jag igentligen behövde all tid jag kunde få för att plugga, känns som om jag inte kommer någonstans med hamkunskapen, usch.
Nu ska jag iallafall bara duscha och sen sätta mig med hemkunskap,biologi,so och matte. Jag vet att ni är avundsjuka! :D
u r choosen (säger man förövrigt choosen? :S )


truth

Jag har varit glad hela dagen, och nu helt plötsligt känns allt bara helt fel. Förstår inte hur allt bara kan blir så annorlunda på några timmar.

-

Helgen har varit helkonstig. Och misslyckad. Iallafall kvällarna. Dagarna åandrasidan har varit trevliga och gärna lite längre. Men kvällarna..Usch.

Denna söndagen kommer iallafall spenderas med skolböcker. Måste antagligen plugga som en galning hela veckan eftersom om två veckor sätts betygen, nervöst! Och jag har bestämt mig för att inte berätta för någon om hur mina betyg blir, tycker att det är min ensak och jag vill inte känna att jag är sämre bara för att andra fått högre. Lite överseriös men endå. (a)



första snön


lördag!

Vaknar av att det är vitt överallt! och jag blir superglad, äntligen lite julkänslor!
Äter lördagsfrukost med familjen och sen går vi ut i snön och kastar lite på lillebror, självklart på hans vilje, heheheh.
Nu håller sandru på att sjunga singstar och jag önskar att någon bara kunde komma ta död på mitt lidande. Allvarligt. Tjejen vet inte när man ska sluta. haha! <3


Lillebror och Sandra




fredagkväll, tjena

Grattis Vanessa, än en gång har du lyckats med dåligt uppdatering.
Skola idag iallafall, gick smärtfritt och bra. haha.
Åkte hem till sandra och åt massor med mat, mums! Sen åker hennes mamma hemifrån och vi får hela lägenheten för oss själva hela kvällen/natten. Men vi är skittrötta och orkar ingenting, tvingade upp Kurdio med hans två 94.a kompisar en stund, sen vägrade dom gå så vi fick typ skrika lite. Sen åkte vi hem till mig och nu ska vi SOVA! Eller först kolla på tio orsaker att hata dig. Hur ser eran fredagkväll ut? haha. Godnatt. Eller.. ja.

Är jag seriös med inlägget eller inte? ... det kommer ni aldrig få veta!

trött

Det är ingen ide att gå in på min blogg mer idag. Kommer nämligen vara galet upptagen med först städning och sen skolarbete. Yeey för nian, right?!

Eller jag måste bara berätta om typ den gulligaste tjejen jag känner, Först bjuder hon mig på Chailatte och sen hittar vi ett par jättefina örhängen, men jag har inga pengar. Så hon frågar om det är okej om hon köper dem endå. Och sen när hon har gjort det, ger hon dem till MIG! Alla damer och herrer, det är.... Sandra! pusspusspuss!

So,hemkunskap och Biologi står på mitt schema idag föresten, jag vet att ni skulle vilja byta med mig ;) Tjingeling!

TORSDAG

tack för alla tips, alla sa ungefär samma sak så det får bli mer bilder. Men inte nu. för nu ska jag gå till tandläkaren! yey!
GRATTIS JOSSE! <3 Nu är även hon byxmyndig!
har haft värsta seriösa konversationen med mamma nu på morgonen och just nu känner jag mig lite halvt deppig faktist tack vare det. Men jag har verkligen världens bästa mamma!

Mår föresten fortfarande sådär, men ska proppa i mig alvedoner och halstabletter så ska det nog gå bra! Mamma tycker jag borde gå hem efter tandläkis med känns som om jag har missat tillräckligt mycket skola endå.. I eftermiddag ska jag iallafall plugga :) Nu ska jag äta frukost, fil tror jag , för man vill ju inte att det ska fastna någon mysig liten matrest i metallerna när man ska på finbesök! Ciao!

ciao

Jag är grymt taggad till att äntligen få bort metall grejerna på mina tänder.
Tänk att jag har haft det i 1.5 år. Det har hänt så mycket under den tiden.
 
Det här är för ett år sen, haha!

hjp

Vad ska jag göra för att bloggen ska bli bättre?

sick

Nu har jag sovit några timmar och vaknade nyss. Känns som om jag har ett rakblad i halsen och feber har jag också. Men jag ska bli frisk till imorgon! imorgon är ju den stora dagen också, då tandställningen försvinner! ih!
Jag har haft scary movie maraton för att de muntrar alltid upp mig och även sett the hottie and the nottie. Nu ska jag knarka te och halstabletter. Tjingeling!

reklam

Brukar inte lägga in sånna här saker, men vad gör man inte när man är sjuk och vaknat alldeles för tidigt?

Sidan är väldigt bra, och utan alltför mycket svårigheter kan du samla ihop pengar till ett present kort! Finns massor med affärer, som kicks m.m. När du samlat ihop tillräckligt får du hem presentkortet i din brevlåda!
Klicka bara på bilden så kommer du dit!


feelings


Jag är sjuk. Kanske döende känns det som just nu. Och endå har jag sovit hela jävla dagen. Hur länge ska detta djävulskap fortsätta?! Jag känner mig som ett mörkt moln, för just nu är jag sur. Jag var bara tvungen att bli sjuk. Om det inte över tills imorgon kommer jag skicka ett riktigt argt brev till någon..

18/11

Gick hem tidigare fårn skolan idag. Känner mig sjuk och ont i halsen. Och nu läser jag Josses blogg, och då blir jag galet stressad över skolan. Så om jag är hemma imorgon så måste jag plugga. Nu kollar jag på massor oliak tv grejer. Men jag har sovit hela dagen. väääldigt skönt. Och så fick jag veta en sak som jag blev väldigt glad över!

Fööörlåt för att bloggen har blivit så tråkig, bilder kommer!

.

idag är en ny dag och den ska bli den första dagen på ngt nytt.

tja

jag är jättetrött och funderar allvarligt på att gå och lägga mig. klockan 9.
Annars har jag hämtat min kamera ikväll hos sofia eftersom jag glömde den där i fredags. Kanske därför jag inte har lagt in några bilder josiiiie? ;)
Ojuste, jag är lite olycklig också. Puss

trying to gett trough

Varför är det så svårt att veta vad man ska göra och vad som är rätt. Och även fast man vet vad som är rätt så känner man ingen som helst känsla eller behov att göra det rätta, utan istället bara följa sin egna vilja. Men endå vet man inte om man kommer kunna se sig själv i spegeln på samma sätt. Om det nu skulle orsaka någon annans lidande. Usch.

today is the day

kom nyss hem efter att legat i sandras soffa hela dagen. det har varit skitskönt! Just nu funderar jag seriöst på att gå och lägga mig. sov inte tillräckligt många timmar inatt känner jag. Anledningen varför jag inte tar bort inlägget från gårdagensnatt är för att det är alltför ofta jag tar bort inläggen som skrivits lite senare på kvällarna. Nu ska jag stå för allt jag skriver, haha! överseriös frågetecken.

sunday

gårdagen började med att linnea och hedda kom hit, sandra var ju redan här. Gjorde iårdning oss och sen åkte vi till mörby för att träffa emme. Det var typ ngn fest i knivsta eller nått. Men det slutade med att vi åkte hem till en kille här i danderyd. Och han bodde så jävla fint, biorum, inomhuspool och sånt. hehe. generös var han också, haha!  Nu ska jag iallafall duscha och sen hem till sandra.

jh

den här kvälölen har varit så jävla kaos. orkar inte prata om det och imorgon kommer jag få så jävla mkt skit för allt. pusss

lördag

Sandra slår mig hårt och jag kan nte sluta skratta. Ikväll kommer iaf emme, linnea och hedda hit. emme skulle ta med sig en kompis också. sen får vi se vad som händer. Snart blire mat iallafall. Föresten var gymnasiemässan skitbra och just nu lutar jag mest mot Cyber.


Photograph: Oscar Falk

älvsjö

Idag åker jag och Sandra till gymnasiemässan i älvsjö. Hoppas verkligen jag får lite mer syn och öppen för alla de olika gymnasium. Det gäller ju trotsallt min framtid ;)


Photograph: Sandra Freij

Gårdagen

Kvällen igår började med att jag, Linn & Sandra kom till Sofia, Josse var såklart inte där än, dte hade förstår hela överaskningen lite (a)
När Josse kommer gömmer jag,linn och sandra i tvättstugan medans sofia och elin säger grattis och sätter henne vid sin plats runt bordet. När det är dags för maten kommer s och öppnar dörren och vi kommer ut skrikande ja må hon leva.
Hon verkade iallafall bli glatt överaskad :D
Vi åt iallafall middag där ( gorbys ) och sen satt vi och pratade och sjöng och hela köret.
Sedan gick vi till Djursholmstorg där det var massor med människor, och det var trevligt. Både från sammis och friberga.
Jag lämnade min systemkamera hos sofia, så ska ringa henne snart och se hur vi gör med den. Men just nu sitter jag och kollar på ugly betty och är mätt och glad efter frukosten mamma hade gjort, smoothies, fruktsallad och annat gott. hehe.
Btw jag drömde om godis inatt, jag börjar smått tvivla på min uttålighet faktist..

friday

Godmorgon!
Äntligen är det fredag! och för mig börjar helgen idag endå på något sätt.
Ikväll ska jag åka till några familjekompisar för de har middag och sen har jag inte några planer. yeey. haha
Vet ni vad jag gjorde igår kväll? Jag tog hål i öronen. Sådär högre upp liksom. det var meningen med bara ett hål, men den hamnade fel ska jag fick ta ett till. blev lite peppad av sandra som gjorde det dagen innan.
Men nu ska jag äta frukost, tjingeling!

sunshine


marcus ohlsson

ehehe

BLOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



hell yeah

Jag vill inte visa mina bilder när jag lägger ut fotografier från riktiga fotografer. Allt blir plötsligt inte lika kul längre. Men endå kan jag inte sluta lägga upp både mina bilder och yrkesfotografers bilder. Så. Döm mig inte för mycket , okej?

Känner ni föresten igen de här bilderna? För de är nämligen tagna till H&M. Så nu vet ni det!



Photograph: Marcus Ohlsson

truth

Föresten är jag galet sugen på att ta fram det blonda slingpaketet jag har här på rummet och göra en förändring.

-


Fotograf: Marcus Ohlsson

photo


Photograph: Marcus Ohlsson

Jag sitter och kollar på bilder som han har tagit, jag blir bara lycklig av att kolla på dem. Och verkligen sugen på att åka till ett varmt land med någon modell och ta bilder på alla olika ställen.

pruttkudde

bloggen känns ganska meningslös just nu..


. Jossessch sa att jag borde lägga upp mer  ildern från GC. SÅÅ........jag sov

Rain

Just nu känner jag ingen som helst ork till någonting. Bara jättetrött.
Filmen idag var inte alls så bra som jag hade trott. Fast det blir ju oftast så när man har läst boken innan, tror inte att det finns någon film som är bättre än själva boken faktist.
Just nu ska jag iallafall bara sminka av mig och sätta mig med hemkunskapen som ska vara klar till imorgon. Vet verkligen inte om jag kommer hinna faktist. Men ska göra mitt bästa.
Föresten! I sommar är det jag och min kusin som åker på språkresa till Oxford. Anledningen varför vi åker dit istället för ex malta är för att mina föräldrar har alldeles för mycket koll. skämt åsido. Nej men det ska verkligen bli skitkul och kan knappt vänta. Linnéa och Hedda ska tydligen vara där exakt samtidigt men med ett annat "företag" , vi åker med STS och de med EF. men det är ju också grymt roligt. Så nu har jag två saker att se framimot till nästa vår/sommar.



day

Godmorgon! Idag ska jag gå på låt den rätta komma in med klassen. Vi har nämligen läst den på svenskan. Bra sätt att sluta dagen faktist!


you'll haunt my dreams.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. med fortfarande lika mycket läxor och prov men med lite mer "kämparglöd". Har nämligen pratat med mamma och gymnasium och sånt. och nu har jag verkligen bestämt mig för att bara koncentrera mig på skolan, inget ska fan distrahera mig mera. jag har ett mål och det ska jag nå. skål för det!
Säger godnatt med en bild som jag tog för tio minuter sen.
 inte den bästa, men den fungerar i krig.




ain't no sunshine

Skitvarmt i hela huset, vad är problemet?!
Linnéa sover här ikväll och planerna är typ film och te. skit-hemkunskap måste jag göra också.
Har verkligen ingen lust att fota just nu.. eller jo kanske lite. men ni får vänta ett tag. snart kommer det regna bilder! haha
Är lite smådeppig på att jag inte tar saker seriöst längre, det är fan nu det gäller, så jag ska verkligen kämpa! Tjingeling!

16.39

äter skorpor och kollar på film. skriver ett riktigt inlägg ikväll ;)

hey

jag får verkligen panik över allt skolarbete, och det är endå första dagen! Har hållt på med hemkunskap lägenheten nu efter skolan och snart ska jag sätta mig med matten, just so you know guys!

föresten saknar jag verkligen mitt blonda långa hår,



-

Kom precis hem och nu måste jag sätta mig med alla läxor och inlämningenuppgifter vi har fått idag. Tur så har jag te,satzumas och glass!

lika a bird.

jag är deppig och försöker förstå hur andra människor tänker
och varför de gör på ett speciellt sätt. & det är verkligen inte enkelt.




9C


helg

okej det har verligen varit skitdålig uppdatering i helgen, men har haft fullt upp om man säger så..
Jag skrive rbara lite kort om helgen eftersom jag helt enkelt inte orkar skriva mer.
I fredags var vi 8 tjejer som satt hemma hos sandra. Sedan åkte alla hem förutom jag,sandra,hedda och linnea. Då träffade vi tre killar som bara kunde vara kvar ett tag och sedan fick linnea kämpa oss upp igen till lägenheten.
Sen på lördagen vaknar vi lite för trötta och illamående och bestämmer oss för att gå ner till näsbyparks centrum och köpa läsk. Så sandra sätter på sig typ sjuka kläder, hedda en morgonrock och jag bara en jacka. Linnea låg och sov. självklart sitter "Marcus-snyggaste-killen-i-världen" i kassan när man kommer där osminkad och äcklig. Vi träffar också linneas föräldrar där. haha. Sen typ går vi upp igen och ligger i sängen hela dagen tills det är dags att göra iordning sig till kvällen. Det kommer typ två 20 åringar hem till sandra för att de ska sitta "barnvakt" åt oss medans hennes mamma är bortrest. fast sen visar det sig att de är 18 och 16. haha. men de hjälpte till faktist. emme och paulina kom också. Men sen typ klockan halv 11 ringer mamma och det är värsta invecklat men slutar iallafall med att jag åker hem tidigt som fan. 
Ja.. det var min helg i snabbhet typ..
Sandra vet allt hur man gör det!;


Mobilblogga

slutade halv 1 idag och som present fick jag en eyeliner och en nagelfil. Nu sitter jag på sandras prao och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka och fixa stuff. Men nejnej, hon måste hålla på i flera timmar till. Kul. Så nu är jag lagom sur. Inte på henne utan surtanterna som vägrar låta henne gå. Fatta att jag har suttit här i 3 timmar och bara väntat på henne?! Haha gud vilket klaginlägg. Men skitsamma. Inlägget ikväll eller imorgonbitti kommer vara mycket gladare för då kommer jag vara mkt gladare! Logiskt va ;) tjingeling!

honey

Godmorgon!
Sista dagen på praon och jag är på toppenhumör! men inte för att praon är slut utan för att nu kommer det två efterlängtade dagar av helg. Helgens planer är hemlighetsstämplad, skriver om det efter ist. Nu ska jag gå och nypa sandra lite, ciao!


the sun is dead

Om jag kollade åt höger när jag klev ut på balkongen var detta min utsikt. Jag gillar'e! haha;


Today

Hej! Kom precis hem efter att ha hämtat grejer hos sandra och lämnat över blommor med linnea och henne eftersom linnea är ett blombud.
Dagen gick skitsnabbt, var iof lite jobbigt att gå upp en timme tidigare än vanligt eftersom sandru börjar en timme tidigare. men det gick bra.
Sista sminkningen av jenna, hon var verkligen skitsnäll och idag blev det "reklam för solpuder och värme" haha.
Kan inte fatta att imorgon är sista dagen, veckan har gått sjuktfort!
Ikäll sover hon här iallafall och imorgon är det fredag! Längtar sjukt mycket och det kommer bli skitkul.
Men nu ska vi äta mat! yey, hehe.
Ciao!
 Det här var föresten utsikten rakt fram på balkongen;

Mobilbloggning

Hej! Dagen har verkligen varit skitkul, blev sminkad idag också, temat var reklam för gottochblandat. Blev skitcoolt men tog bort det direkt efter eftersom jag inte riktigt ville gå runt så, en blandning åt grönt,rött,gult, orange och svart. Sen skulle jag åka hem men inga tåg och bussar gick.. Men sandru var på väg hem så jag sprang ikapp henne och nu är vi fortfarande hemma hos henne och jag kommer sova här. Så det är därför jag inte har skrivit mer idag ;) Men nu ska vi ut för sandru måååste röka. Just so you know! Haha. Jag mobilbloggar, så nu vet ni det :D tjingeling!

dimmande drömmar

Vaknar och är fortfarande trött, men endåutvilad. sen kollar jag ut och jag tror först att det snöar! Men det var bara dimma..
Tänker inte skriva så mycket mer om min härligamorgon. hejsvejs!
Föresten; Obama vann! yey



happytime

Nu ska jag sätta mig med lägenheten till hemkunskapen som ska vara
färdigmöblerad om några veckor.
Medans bjuder jag på sommarkänslor, vad sägs om det!?



Tisdagen

Kom precis hem från praon, stannade övertid för att hjälpa till med lite varor.
Jag älskar verkligen att vara där, dagen har gått ut på att jag först plockade iordning nagellack, sedan satt jag modell för en tjej som håller på att utbilda sig till makeup artist, och sen gjorde jag rent på lite hyllor. Tjejerna där är verkligen skitsnälla, dock är vi två praoelever där. Lunchade med Sandra gjorde jag också.

Sminkningen blev sotade ögon och röda läppar, är verkligen ovan att ha mörka ögon så det tog ett tag att vänja sig! plus att läppfärgen tog jag bort sen.
Men nu ska jag äta pannkakor!




vattenfall

Tiden går väääldigt långsamt här hemma, jag vill börja nu!

Hittade ett vattenfall vid Anfi, gillar'e!



Sammanfattning

Godmorgon!
Idag är första dagen för praon för mig, ska bli riktigt roligt, gör det på makeup store. Börjar 11. och sluter 17.00, och det är riktigt skönt med sovmorgon!

Hela lovet har jag varit på Gran Canaria och kom hem igår, (that's why jag inte gick första dagen på praon btw) och det har varit en grym vecka med bara tid att vila ut sig och ta det lugnt. Det var en resa med bara mig och mamma, så det var mysigt. Vi bodde i Argeniugin och det var sol nästan varje dag förutom tre och det var varmt, och sen kommer man tillbaka till sverige och det snöar på en del ställen?! Men iallafall. Jag kommer bilddroppa lite närmaste tiden med bilderna från grancan. Tjingeling!


VANESSAKARLSSONS

Jag antar välkommen till min nya blogg, kände att jag inte ville vara kvar på min gamla. Så denna får det bli!
 Det enda som är lite tråkigt är att jag förlorar alla inlägg och bilder,
men jag får väl bara försöka att lägga in nya, eller hur!?


I denna blogg kommer du få läsa om min vardag och även massor med bilder.
Följ min blogg med bloggkoll

RSS 2.0