THIS IS ENGLAND

Nu åker jag på språkresa till oxford i tre veckor! Kommer tillbaka den 9:de Juli!

happy ending

tjenare korvar! Sommarlov nu och det känns så jäkla sjukt. 9 år av skola är nu över?! Tror inte riktigt jag har fattat än att jag aldrig kommer träffa alla personer i skolan igen, eller aldrig gå i korridorerna. shit, sentimental här alltså! Nu ska jag hoppa isäng för imorgon kommer bli den bästa dagen på länge, ihihi jag vet dt!

gråt

skolavslutning.. förbereder dagen med vattenfast mascara.
under sommarlovet kommer dt bli bättre uppdatering.

hej!

hejhejehjhej!
Får skriva lite snabbt nu för ska snart äta middag med min gudfar för att fira min födelsedag den 20de juni och sen ska jag iväg på sweet sexteen fest!  Maskerad är det också! Igår fick jag en tidigt födelsedags present också, och det var en röd ipod! Superfin! hiihi.
Ska föresten vara rocker idag på maskeraden om någon skulle undra! Pusshejhejhej

fgdsa

Jag känner mig förvirrad. Men på ett bra sett. Tror jag..
 Är hemma idag eftersom vi hade idrottsdag i skola, och på vädret stog det att det skulle bli regn. Men det blev det inte. Kul. Sandra och Linnea är iallafall på väg hit nu. Då kommer dom få sitta och lyssna på mitt prat hela dagen! Mohahaha!


magiskt men tragiskt


night at the muse.. junibacken

Bikinin är på och ska alldelles strax ut och sola. (Även om Linn tycker dte är kallt och onödigt).
Släkten från uddevalla har iallafall precis åkt nu och igår var vi på fest på junibacken som jag skrev tidigare.
Det var ju helt avspärrat till djurgården, och det var för att kungafamiljen skulle komma åka förbi i häst och vagn så det var inte mycket mer vi kunde göra än att stå snällt och vänta tills dom hade åkt förbi. Och jag måste erkänna, det var ganska så reällt coolt att endå se dom. Philip är galet snygg!
Iallafall, hela jinibacken var våran för kvällen, och dte var en speciell känsla att vara där när det inte var massa småbarn som springer runt och skriker. Blev lite besviken eftersom de har bytt ut den gamla stoora läskiga draken mot en liten töntig som ingen blir rädd för. Synd..  Man kände sig iallafall som ett litet barn igen!


clear like water

segsegseg, har iallafall precis ätit tårta eftersom min lillebror fyller 7 år idag! Grattis sötunge!
Han hade kalas på mörbybadet och jag var snäll och hjälpte till, efter åkte jag hem till sofia och drack te samtidigt som vi kollade på film. Ikväll kommer min kusin hit! Så kommer bara vara hemma ikväll för att vänta in henne.
ja... vet inte rikti gt mer vad jag ska skriva. Men imorgon ska jag iallafall på 50 års fest på junibacken (?!) och på söndag blir det häng vid ösby och solar ( med min nya piercing, hohoh), för det har sofia loooovat mig! hihi Puss på dig!


söder

Den här utsikten hade jag när jag åt glass i söndags. det.var.härligt.
Det ser ut som om det är dåligt väder, men sanningen är den att det var strålande sol utan ett moln på himlen, så kan det gå.

hey

dåligdålig uppdatering, men nu fungerar internetet igen, tjohoo!
Dagarna går sjukt snabbt och nästa vecka slutar vi! vilket både är roligt och sorgligt. Det är också bara exakt 2 månader tills jag flyttar till thailand. tiden går för snabbt!!

Here it is! skulle i vanliga fall aldrig lägga in bild på min mage precis, men är väldigt nöjd! (anledningen varför den är sne är för att den fortfarande är svullen :P den kommer bli rak senare)
piercing

Ojuste! Jag tog hål i naveln igår! lägger in bild senare :)


yes!

Det har vekligen varit grymt härligt väder idag! Har legat ute och solat  på varenda håltimme/rast och efter skolan åkte jag in till stan med sandra och linn. Nu sitter jag här med vitamin defence och godis! Ikväll ska jag gå på förhandsvisningen av The proposal med sofia som var snäll och bjöd med mig :D. Nu ska jag kolla klart yesman!

GLAD

Jag har precis sett NewMoon Teasetrailern, och jag vill bara hoppa runt och skratta typ. Älskar den!
Tänker inte lägga upp den eftersom den endå kommer finnas alla varenda blogg som har någon som helst intresse för twilight, IIIIIIH! Nu måste jag skynda mig! Fan vilken bra dag det kommer bli idag! PUSS

RSS 2.0