snabbt

väcktes tidigt tidigit för att ge mamma frukost på sängen, sen gick jag och la mig igen tills det var dags att bli väkt andra gången för att jag var tvungen att börja göra iordning mig. Vi firade mors dag genom att åka till söder och äta lunch och glass. Och nu ska jag sola!

Balen igår var trevlig, lite småseg ibland men annars rolig. gick hem runt halv två men det tog ett tag att kunna bli trött så somnade runt tre. pusshej!

solning

Godmorgon! Var bara tvungen att gå in lite snabbt nu, ska gå ut och sola så man kan få lite färg till ikväll iallafall!
Igår åkte vi till edsviken iallafall, där det var ganska så fullproppat med människor, men det mysigt, dock åkte jag hem väldans tidigt för att busstiderna inte ville sammarbeta med mig. Menmen, thats life. Ikväll är det balen och det ska bli grymt roligt!



singing

tjenare! Sitter i sandras säng och skriver på hennes lillasysters extremt lilla dator.. Hon håller på att duschar nu och sen ka vi hem till mig för att äta och sedan ner till vattnet med ett helt gäng. Och imorgon är det bal! Ska bi riktigt kul! Men skriver antagligen mer sen, hejsvejs!

gamla bilder med sandru

Sandra bad mig skriva om henne i bloggen, så sagt som det är gjort!
Så jag tänkte visa lite bilder på henne och moi under dom gångna åren.







Okej, jag orkade inte fortsätta efter att ha lagt in dom här bilderna, så det blev bara dåtid. Nu ska jag äta kronärtskocka och grillat! Kärlek och sånt

i like a girl with caked up makeup

Hemma! Och klar med träslöjden, wihoo! Nu har jag bara panik med redovisngen på bilogin och inlämningen till bilden och uppsatsen på träslöjden, och sen är jag klar med läxor i sverige föralltid!
Nu ska jag faktist sätta mig och måla.. Med te såklart!


känsla



Idag kommer bli en bra dag.

THE HILLS

Har precis sett det senaste avsnittet av the hills, och jag säger bara shiiit!
Det var allt jag hade att säga, nu ska jag gå och lägga mig tidigt!

u suck

Nu ska jag duscha och försöka få ut min boll på huvudet som sitter som sten. Får väl klippa av gummisnodden eller nått..



snabbtsnabbt

Tjenare! Började dagen med att sitta i bilden i två timmar. Och sen har dagen bara flygit fram. Nu kollar jag på film och funderar på om jag ska åka iväg och sola lite solarium.. Idag kommer den nya designen också tror jag!

raise your voice

När ringklockan ringde halv 7 imorse, kunde jag helt enkelt inte kliva upp. Gjorde ett tappert försök, men nej. Kvar i sängen blev jag en timme till. Och som det behövdes! Så nu är jag utvilad, mätt och ska snart börja fixa mig. Börjar inte förrän 9.



måndagsbarn

Nej nu ska jag lägga mig och somna till en film.. twilight kanske? Självklart!
Håller föresten på med en ny design istället för att göra viktiga saker som att bekämpa hungersnöden eller nått.



stop and stare



Har verkligen fastnat för den här låten, sitter och lyssnar om den om och om igen!

faith

there will come a point in your life when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did. so forget about the people from your past, because there is a reason they didn't make it to your future.


u r going down

Jag förstår faktist inte vad min dator har emot att jag bloggar, varje gång jag känner att jag har lust att skriva, stängs internettet av, men bara på min dator. Jaja, ska få en ny dator snart så får väl bara hålla ut. Nej men den har verkligen enorma problem?! Aja, nu är det slutpratat om min dator!

Har varit så trött idag, och bränt mig ute i solen! Men nu ska jag göra te och skriva en födelsedagslista! Japp, seriöst.

-


yo!


Överseriös bild? Javisst!

haha förövrigt tycker jag det är skitkul med dessie och kissie s bråk, där dom hela tiden nämner varandra i bloggen på ett eller annat sett. Även fast dessies blogg är avstängd då. Undra vems fel det var.. hmmm...

we caught mockinbirds

Tjenare!
Kom hem för en stund sen efter att ha varit i stan med sofia och köpt balskor och massa annat nödvändigt. Solade även solariumet vid odenplan, fräsht och bra. Så nu sitter jag här och har precis ätit pizza som mamma köpte med sig och ska snart hoppa in i duschen. Livet är pretty good, right?!

Världens sämsta bild tagen med webbkamera, men endå.

dust

Godmorgon! Fattar inte hur jag igentligen har klarat att gå upp så tidigt varje dag den här terminen, men det kommer bara göra det ännu skönare med sommarlov, som förövrigt är om tre veckor!



puuh

Nu har jag suttit ungefär hela dagen och bara pillat med olika html koder och liknande. Och nu är jag nästan klart, restan kommer komma ut lite då och då.


Följ min blogg med bloglovin

2 månader senare

Nu kommer jag skriva i den här bloggen, föralltid *dundundunduun*
Tänkte lägga in lite bilder jag la in i förra bloggen, bara för att jag inte vill att dom ska försvinna senare.
Plus att jag verkligen saknar att få göra designer igen! (a)


RSS 2.0