Tshirt

Jag ska designa några tröjor för ett företag här. Fast jag har ingen aning hur det ska bli. Får återkomma med det!

 


Sunny day

Hemma! Gud vilken rolig dag det har varit idag. Inte varje dag man säger så! Men den gick snabbt och problemfri. Pratade med schem killen och han sa även att det var okej för mig att byta subject, så nu blir det inge mer supersvår biologi! Yey!

Kvällen kommer bestå av diverse tvserier och annat mys. Kanske att jag även kommer hinna med lite läxor! Usch, nu fick jag presetationsångest när jag tänker på allt. Suck..
Jaja, här kommer lite bilder från idag när jag, Shaz & Brinda hade två håltimmar efter varandra. Enjoy!


Min lasst, vet inte och vill inte veta hur många schwep and ice jag dricker varje dag. Kanske jag inte borde gå runt och klaga över att jag har gått upp i vikt? Haha!

Shaz

Glad tjej, haha

Brinda

Utsikt från cafeterian

Moi

Endel av baksidan av skolan

Hahah! Tydligen är det sådär jag ser ut som när jag är inne på datorn. Väldigt attraktivt hörru!

skyndaskynda!

Usch, halv 6 på morgonen är ingen tid att gå upp alltså! Så himla trött, men det tar över en timme för mig att komma till skolan så bilen kommer och hämtar upp mig och min lillebror vid halv 7. Det är vad jag kallar ren t-o-r-t-y-r! Tur som det är brukar jag kunna somna i bilen iallafall!

Jag har bara tre ämnen idag iallafall, engelska, biologi och matte och det kommer nog gå hyffsat snabbt skulle jag tro! Aah, nu måste jag skynda mig! Vi hörs kanske under dagen och annars ikväll! Tjingeling!


ny måne

Kollar på New Moon just nu, på en av hemsidorna som jag skrev om under. Hittills har den inte riktigt dragit mig med häpnad, men så är det oftast för mig och filmer. Behöver komma in i den innan jag sätter mig och gråter till alla känslosamma scener.

Imorgon är det skola igen, måste prata med massor med lärare för jag måste ändra och byta någre subjects. Ska börja med High level History istället för High level Biology. Känns som helt rätt val med tanke på att jag är sämst när det kommer till biologi.


1 advent!

Fick precis reda på att det är första advent idag?!
Helt sjukt vad tiden går snabbt! Förstår inte hur jag hade kunnat glömma det, advent och julkänslor brukar vara min specialitet och julen är faktist en av mina favorit årstider! För att fira lägger jag upp samma bilder som jag gjorde för precis ett år sedan! Det är nu under julen som jag kommer sakna Sverige himla mycket.. Julen och våren.



Yo

Jag känner för att se OTH från hela första början, men tyvärr så kan jag inte hitta en enda sida där där första säsngen finns.. Och ladda ner orkar jag inte med. Lite tips iallafall på hemsidor där ni kan kolla på filmer och serier direkt från internetet är; http://greatstufftv.com och http://ch131.com, tummen upp! Så nu vet ni vad ni kan öunderhålla er med denna (antagligen) gråa söndag! ♥


Foam

Godmorgon!
Klockan är halv 9 här i Thailandet, och jag är redan vaken?! Spenderade hela lördagskvällen med att måla en tavla, en sån där riktigt jävla stor en. Det var mysigt, jag och mamma stog med varsin tavla och lyssnade på en blandning av Michael Buble, The black eyed peas och John Mayer från min Ipod, najs!

Bilderna från nån helg sen har nu kommit upp på facebook, tänkte visa er lite.
Den helgen var grym, massor med nya och gamla vänner, walking street och i slutet av kvällen; foamparty! Under fredagen och lördagen hann jag och Ellen med mycketmycket, gick ut vid 11 och kom hem vid 5-6, sen sov hela dagen och gjorde om det kvällen efter! Tack vare skolarbete och liknande finns det inte en chans att jag kan gå ut varje helg, så det har blivit varannan ungefär!

Men nu ska jag äta några Dozos och dricka lite Oishi! Ciao



If I could party at night and sleep all day, my life would be eeeasy.. lala

Jag kan komma på en hel del saker jag skulle vilja göra istället för att sitta med matte..

Sista bilden är från i början av sommaren, mys!

lördag!

Hej pluttar!
Nu är jag äntligen hemma efter en himla lång dag på skolan, ja på en lördag! Nej men det var christmas fair, så var där och hjälpte till!

Klockan är 4 och det är 35 grader i skuggan, helt okej! Sitter med en cola och kollar på ugly betty, borde jag göra läxor? yes. Får väl gå och göra det.. sen!






Min kamera är verkligen så inte bra, får bli dags att köpa en ny igen snart!

måndag

Hej! Nu är jag tillbaka från skolan, lagom osoft bara att jag brände mig i lördags på stranden så att jag ser ut som en gående tomat.. Men annars var det toppen! haha posetivt tänkande! Usch, jag har så mycket att göra nu också, två test imorgon och några gulliga homework.

Jag har funderat lite, och jag har inte kommit på något sunt, hallå jag är blond?! nej men jag tänkte på vad jag vill åstakomma med bloggen, men jag har ingen aning så vi får komma tillbaka till det senare!

Sitter och kollar på simpson samtidigt som jag äter coffeemilk och Dozo (thailänska "chips" fast nyttigare).. Borde jag ha bättre saker för mig? Japp verkligen! Men känner mig väldans deppig just nu, anledningen är att det känns som om mitt liv är himla händelselöst just nu, vilken är ganska sjukt när jag tänker efter. Men ibland får man klaga utan anledning, right?



uppdateriiiing. yeh

Nu är det tags för lite uppdatering! Jag lever livet här borta. Visst är det mycket (mycketmycket) skola, men annars är det som att leva i en dröm. Dom senaste helgerna har jag spenderat i Pattaya där utelivet är helt otroligt. Jag säger bara walking street baby! walking street är en låååång gata full med klubbar och barer. det finns även fullt med agogo barer och äldre män, men sånt får man leva med i thailand right?! För när man har kommit över att män i middle 30-40-50 raggar på en, är det ett helt j*vla otrligt ställe där man alltid träffar massor man känner och lär känna. Sover gör jag hos Ellen, drar ut vid 22-23 och kommer hem vid 05.00. sen sover man hela dagen och gör omdet nästa dag igen. men sen är det måndag och då ångrar man att man inte stannade hemma och pluggade istället.. eller inte! Haha nej men gud vad dryg jag låter.

Stannade hemma från skolan idag, andra gången på nästan 4 månader så det är okey. Hade biology prov som jag inte fattar mig på hur mycket jag än pluggade, så papsen ska hjälpa mig nu under helgen. Ska dra ner till stranden hade jag tänkt, har inte varit i solen på ca en månad. under veckorna har jag ju varit i skolan och på helgerna i pattaya som sagt. Så måste bättra på brännen en hel del!
Det är dåligt med bilder, jag vet. detta är inte längre en photoblog, utan en vardagsblog känns det som. Men det är bara för att min insperation försvann med kallheten från sverige. Men den kommer tillbaka, vänta bara! mohaha!
Men nu ska jag printa ut lite papper jag ska ha med mig till beachen, XX





RSS 2.0