smart tjej
jag känner mig så otroligt smart när jag inte har en aning vad jag ska skriva som conclusion till osmosis grejen vi gjorde på biologin. yey för mig!

hejsvejs lingonpastej!

Tänka sig, hittade hem idag också! ironi people!
Gud vad jobbigt det ska kännas att sitta inne i ett klassrum när solen skiner ute då, bara för mig såklart eftersom resten av skolan tydligen tycker det är superhot att vara blek som en vampyr, men visst om dom tänder på sånt så be my guest..
Har inte haft en hel rast på hela dagen, hela klassen har spenderat våran värdesatta tid på att sätta på labels på flaskorna som ska med till jesterns fair nu på söndag, och ni kan ju tänka er att det är en hel del flaskor med tanke på att varenda elev i hela skolan har tagit med sig 2-3 flaskor var, men det var inte jobbigt, vi hade faktist riktigt kul medans vi gjorde det, gillar min klass mer och mera varje dag faktist!

Har bara tre lektioner imorgon på 50 min var, sen ska vi åka till tesco och köpa priser till the fair. najsnajs, ingen skolmat med andra ord. Fast den äter jag ialalfall inte längre, håller mig till frukt och isté i mängder, allvarligt, dricker säkert 6 flasker per dag. 

Sitter och kollar på true blood, najs program alltså! Nu ska jag fortsätta kolla på det och tänka på en viss person som råkar vara en riktig snygging, wohoo! Ciao!


bröt min nagel idag när jag höll på med flaskorna, now its the time for you to feel sorry for me!

livin' the dream

Tjenamors!
Gick in idag bara för att jag försöker hitta en anledning varför jag inte borde sitta och göra läxor nu, och när jag sedan kollar besökantalet, som jag förväntade mig ligga på 0 sen några månader tillbaka, så ser jag att någon har kollat in en gång varje dag! Hmm.. vem kan det vara? haha
Så jag skriver ett inlägg för dig!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen och har precis dushat, och måste somsagt sätta mig vid läxorna vilken sekund som heslt nu, har biologi, art och math tills imorgon, skitkul hörru! Dagen har iallafall gått som ungefär alla andra dagar, snabbt men långsamt, hade nämligen bara 3 ämnen idag, double bio, math och sen double art, och sen asembly, vilket bara är att alla i secondary träffas i aulan och lyssnar på lärare etc i en timme. najs..
hmm.. annars har det inte hänt så mkt.. blivit arg på killar som inte fattar hur man pratar med tjejer, skrattat massor och ätit vattenmelon i mängder. som vanlig med andra ord!

Vädret är verkligen piss, regnar varje dag och enligt mig inte så himla varmt. fast igentligen är det ju 30 grader i skuggan, men man vänjer sig så himla snabbt med det, går liksom runt med kofta hela tiden nu. På söndag ska jag jobba på en jesterns festival, alla intäkter går till charity och alla som går i IB i alla internationella skolor i området håller i ett tält, självklart är det massa andra också. Kommer bli skitkul att se om det finns några snyggingar i dom andra skolorna, haha!

Nu när jag har skrivit klart känner jag hur skönt det faktist var att skriva av sig, får väl fortsätta med det!
pusskramhejsvejs!


RSS 2.0