jvsad

jag åker till pattaya idag och kommer hem på söndag-måndag! hörs då!

truth

ät middag för en stund sedan och sitter nu och tuggar ett helt packet av Juicy Fruits på samma gång typ. Tusan vilken bra dag det har varit idag alltså! Förutom the fact att jag mådde superilla hela morgonen..

Har hittat en lägenhet i Stockholm nu, niice. Vi kan inte bo i vårat hus eftersom det frotfarande är uthyret ett år till. Det får bli ett litet inlägg idag för jag måste pluggaa, kram!


u n me bbe

Skriver ett litet inlägg innan jag måste begrava mig själv i min investigated art book som min bildlärare har bett om att få se, vilket orsakar lite panik för mig eftersom jag inte har gått nära den på någon månad, och hon förväntar sig att man ska skriva i dig varje dag. Fan. Men jag går i sånna svackor. När jag inte har någon insperation för att göra artpieces, det är då jag skriver i den. Och när jag skapar glömmer jag helt enkelt bort den där svarta boken.

Iallafall, dagen har varit brabraa, har börjat revisa på lektionerna för mina exams jag här nästa vecka. Läskigt!
Har varit lite halvnere hela dagen, tänk att en människa kan förändra ens humör så mycket. Men den slutade bra. Så bra! Argh, jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på honom. Haha. Teenage crush or what? Aja, måste sätta mig med den där jävla boken nu. fanfanfan. Ja, lite bitter är jag nog allt. :D

Har inga nya bilder utan får ta en jag tog i torsdagssss, puss godnatt!Svar till Jennyfer

Hej! Först och främst, ursäkta att det tog sån tid att svara!
Jag valde att flytta till Thailand eftersom det har varit min mammas dröm sedan hon var ung, och när det var dags att börja gymnasiet, tyckte jag att det likaväl var dags för oss att pröva på ett nytt land. Så vi packade ihop det vi behövde och flyttade till huset vi redan hade här i Thailand. Thailands lagar går till så att en utlänging, dvs icke Thai, får inte äga en tomt.Om man har en vän som är Thai och Thailänsk medborgare, kan hon/han stå som ägare av tomten men då handlar ju det om att hitta någon man litar på tillräckligt mycket. Det finns många skräckhistorier om där familjer har hittat en thai som har varit supergullig och stått som ägare, men sedan får dess familj dåligt med pengar och då säljer de tomten. Det enda en utläning kan äga är själva huset. Men det gör ju ingen nytta om man inte har någon mark att ställa det på. Hehe. Lägenheter går jätte bra, och det är inte svårt att hitta till väldigt bra priser. För att kolla mer på priser på lägenheter, skulle jag tipsa dig om att kolla runt på internetet. Priserna har en stor skillnad på olika områden och städer i Thailand. Hoppas det svarade på dina frågor :)


Speeding Car

Min bästevän var med i en bilkrash igår. Bilen voltade 2 gånger. Men han lever, helt oskadd. Men fy vad läskigt. Vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt. Har svårt att tänka på om jag inte hade varit sjuk denna helg hade jag suttit i den där bilen med honom. Gosh.

Rawr

Måndag imorgon vilket betyder skola, och jag är skittaggad! Förstår ni vad härligt det känns när man verkligen längtar till skolan?! Eller inte kanske till själva skolan men till personerna, eller ska jag säga Personen. (a)
Jag vet att det är löjligt dumt att skapa några känslor för någon nu när jag ska flytta härifrån snart. Men jaja.
Ligger fortfarande i sängen men ska snart gå upp och ta en dusch och sätta mig med lite skolarbete, har mina exams nästa vecka så börjar bli lite nervös, iiih! Haha.

Bilden är tagen när jag kom hem från skolan i fredags.


DETTA INLÄGG SKULLE KOMMIT UPP IMORSE.

Låg uppe och kollade på Bangkok Dangerous igår kväll, och det är så roligt att jag faktist känner igen några av platserna som är inspelade i Bangkok. Filmen var iallafall bra, lite kort kanske.

Vaknade upp för en stund sedan och har slö kollat igenom några bloggar. Är så hungrig att jag håller på att svimma, men för lat för att resa mig upp ur sängen, jobbiga problem! Haha.
Utanför mina fönster strålar solen så tror jag kommer ligga ute och sola idag, dock är det så himla varmt ute nuförtiden. Det är inte kul längre när det är 38 grader i skuggan. Men jag vill ju få färg innan jag åker hem till Sverige igen. Just nu så har jag samma färg som jag hade när jag kom hit för 10 månader sedan :/.

Hope

Jag blir helt facinerad när jag loggar in och kollar statestiken, och ser att det fortfarande är några besökare varje dag, även då jag inte har uppdaterat på hur länge som helst?!

Så nu skriver jag ett inlägg till er!

Gosh, vet inte vad jag ska börja med. Jag älskar Thailand, verkligen! Har bott här i ett år nu och inser att det kommer bli väldigt jobbigt att flytta hem till Sverige nu i sommar. Att gå tillbaka till "utomhus krök" när man har vant sig vid discotek och klubbar det senaste året. Att behöva ha mycket kläder på sig, att frysa! Usch. För att inte tala om vilka otroligt härliga människor jag har träffat här! Dom är alla helt otroliga, helt underbara faktist. Att kunna vara ute och shoppat en hel dag och komma hem med 500 kr mindre, istället för i Sverige då man endast hade kommit hem med två tröjor med den summan. Självklart finns det ju fördelar med att flytta hem till sverige också, har saknat Stockholm. Och jag kommer ju faktist hem till den bästa årstiden! Och alla älskade vänner och släktingar som bor i falukorv landet! Det känns som om jag har bott i en bubbla det senaste året. En bubbla där åldern inte spelar någon roll, men endå en sån stor roll att man tvingas växa upp och ta beslut som kommer påverka än resten av livet. Jag har gjort många val detta år. Ett av dom är att avstå från alla slags droger, eftersom jag alltid varit emot det var det inget svårt val. Men det påverkar mig endå eftersom Thailand är ett land med enorma mängder av droger utan något problem att få tag på och det har varit runt omkring mig nästan hela tiden. Hahah, men jaja, det här ska inte bli något inlägg om varför droger är dåligt för dig.

Klockan är runt halv 7 på kvällen här nu, jag är hemma under en helg för första gången på någon månad. Fick feber i skolan igår och idag åkte jag och mamma till sjukhuset där vi fick det berättats för oss att det är min halsmandel som håller på och stökar igen. Ussch, andra gången på 2 månader nu. Så ska besöka en halsdoctor när jag kommer tillbaka till Sverige och se om jag kanske måste ta bort den.

Förra helgen var jag i pattaya då jag och mina vänner först träffades upp och åt middag, sedan vidare till cocktailcar (runt om hela pattaya finns det som små mini vans som har öppnat up hela bilen och omvadlat sig till en rörande bardisk, värsta transformers!), sedan vidare till en shishabar (även detta finns i hela stan, ställen där man går in, sätter sig på "puffar" och röker vattenpipa.) Och sist till Insomnia, vilket är en av de bästa clubbarna här. Drog hem ganska tidigt, var så trött!
På lördagen vaknade jag runt 3-4 och träffade lite vänner i central och åt glass, mysmys!
På söndag shoppade jag  och mamma först hela dagen och mot kvällen träffade jag Philipp, vi åt middag och sen skulle vi gå på bio för jag ville så gärna see den där "nightmares at elm street" eller vad den heter. Men han var för rädd så vi åkte hem till hans vän och tog det lugnt tills det var dags för honom att skjutsa mig hem eftersom jag hade skola dagen efter men inte han eftersom han hade blivit avstängd.
Och resten av veckan har jag bara gått i skolan och umgåts extra mycket med en special someone (a).

Gud, jag har ju typ skrivit en mini essay här, blir grymt imponerad ifall någon kommer orka läsa igenom allt!

Här kommer lite random bilder!


Katrina, haha hon fick äntligen sin öl hon tjatade om.

Följde med Sophie när hon tattuerade sig, snart är det förhoppningsvis min tur!

Jag bad honom se ledsen ut, och det här var det bästa han kunde.. tss..

Jag & Ellen, några veckor senare skulle jag tro!


RSS 2.0