-


-

Dream as you will live forever
&
Live as you'll die tomorrow
NEW YORK

Var på min första, av förhoppningsvis många, resa till New York i somras. & det är ju helt galet hur en stad kan förhäxa mig så mycket som den. Så mäktigt och konstant liv och rörelse, älskar det! Med tanke på att bloggen har stått stilla så länge så har bilderna därifrån inte visats än, men de kommer lite titt som tätt ska ni se!


-

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve.Pic: Tumblr

-

Pic: Tumblr

You don't have to be perfect, just worth it.

Min kamera har legat oanvänd sedan min resa till New York i somras, men idag kände jag att det var dags att leta upp den och blåsa bort dammet på den.
Lite blommor nu när solen lyser ute och man inte fryser ihjäl när man stiger ut genom dörren.
Man kan nästan låtsas som om det är sen vår ute så länge man inte ser träden som fortfarande saknar löv och alla de tjocka jackor som fortfarande får hänga med ut.
Men snart så.


GI

Nu jävlar så ska jag ge GI metoden en riktig chans! Har prövat på det några gånger innan men sockerbehovet har alltid kommit i mellan. De första två veckorna är ganska så strikta då jag inte ens får äta frukt liksom, men bunkrade upp kylen igår med massor med tillåten mat. Så sjukt taggad på att må bättre i kroppen, är konstant trött och hängig och tror att det har mycket med kosten att göra...
Cola får jag absolut inte dricka de två första veckorna, men efter det så skadar det nog inte om jag skulle dricka lite cola light då och då.

INSTAGRAM

Har precis upptäckt det roliga med Instagram, vanessakarlsson heter jag där om ni skulle vilja titta in!

RSS 2.0