lördag!

Godmorgon! Själv har jag varit vaken ett bra tag nu, somnade ganska tidigt igår så jag är ganska pigg idag faktist. Iallafall, har druckigt smoothie och även duschat. Här är man effektiv! Tänkte visa lite bilder från Skansen nu. Det var ju ett tag sen. Så här kommer dom!



TÄVLING

Thetwilights har en tävling som jag deltar i! Hoppas jag vinner :D (a)

SOL

Nu har jag legat ute i några timmar och solat samtidigt som jag har läst The Host. Ni vet, av Stephenie Meyer. Och ja, jag är en riktig Twilight nörd. Eller jag är nog en boknörd överhuvudtaget. Kan bara säga att denna månad har jag köpt mycket böcker, det är ju såhimla praktiskt att man kan köpa på internett, man behöver bara klicka in vad man vill ha och sedan får man det i brevlådan! Catchiing! haha.. Nej men shoppingen överhuvudtaget har varit ovanligt stort denna månad. Men nu ska jag iallafall göra en sallad till lunch! 


Det här är förövrigt jag för ganska exakt ett år sedan. Jag skulle göra ganska mycket för att få tillbaka håret faktist. Så nu vet ni det!



Madagascar!

Kan faktist inte riktigt säga att jag tycker dom är söta. Eller jo, på långt håll, men direkt när man kommer närmare får jag en känsla av att dom kollar ner på en. Lite små bitchig liksom. Haha!


far out, pulling away.

Tänk att det är bara 115 tills jag flyttar till Thailand. Tror inte riktigt att jag har fattat det själv än. Plus att tiden går så otrligt snabbt nu när det börjar bli varmt och solen kommer fram.


bearhug!

Vaknade av att mamma kom in i rummet och frågade någonting om tvn. Så nu är jag på lite halvt dåligt humör..
Men iallafall! Nu ska jag se på film!

Fick en bild på förra årets björnungar, inte världens bästa bild eftersom det var ett skititglas imellan björnarna och kameran. Men ändå! :D


today gonna be the day

 Idag bestämde jag mig för att komma ut i solen och följa med familjen ut till skansen. Vilket var så mysigt! Kameran fick följa med över axeln också, så en hel del bilder blev det också. 10 % av dom gick iof inte att använda tack vare att jag har haft lite bråttom när jag tagit dom, just för att det är svårt att inte känna sig sådär lite halvt mobbad när man står där emd kameran i högsta hugg. Men bra gick det iallafall!
Nu är det så att jag har tänkt göra så att jag inte visar alla bilder på en gång, (vilket är ganska logiskt) utan bilderna kommer komma lite då och då! Men nu ska jag stänga av datorn och kolla på film istället. Antagligen läsa lite GossipGirl också. Är helt sjukt trött efter idag att jag antagligen kommer lägga mig riktigt tidigt idag.. Jaja, kör en riktigt GG avslutning då..
You know you love me, XOXO. haha tönt jag vet! Men det är så jag gilla're!




truth

Livet är inget för amatörer.

marley & me

Kom föresten precis hem efter att ha gått på bio med mamma och sedan ätit ute med henne, verkligen supermysigt,
Äkta "mor&dotter" tid. Det är för sällan vi har det!
Bion vi såg var Marley & Me. Skitsöt! Trodde det skulle vara en sån där vanlig hund film och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men filmen var inte alls som de där vanliga tråkiga. Gillade den verkligen! så se den! :D Sedan åt vi iallafall på en japansresturang!



Leighton Meester!

 Jag har aldrig tänkt på det förut, men den här tjejen är verkligen sjukt snygg!

yesterday

Jag är så trött! vet inte vad det är, antar att det är att jag itne sover tillräckligt eller nått.. jaja..
Igår var det iallafall grillning igen, fast först vid baracuda med massor med människor, men det var sådär så vi åkte hem och gjorde en egen brasa där det grillades marshmallows, dock var jag grymt otaggad och höll typ på att somna. känner verkligen att jag tillförde myckjet igår! hahah.
Men nu ska jag sova! eller ja. duscha iallafall.

lov!

vaknade precis och har ätit frukost nu!
Igår var trevligt, det började med att vi grillade vid vattnet, alltså jag, sofia, linn, axel, niklas, robert, simon.
Axel hade med sig sin dator så det blev mycket musik också! Sen gick alla hem till sofia där vi bastade och badade. hade inte tänkt att göra något av det eftersom jag skulle vara tvungen att gå hem sen och orkade inte vara blöt då. Men självklart så sprutar dom vatten på mig så att jag blir dyngsur iallafall.. Men nu ska jag duscha!



städning!

Nu har jag städat hela mitt rum, och direkt när jag är klar så tappar jag ett glas med smoothie i golvet, så det är bara att börja om. Lite småsurt...

Nu har jag iallafall duschat och ska börja göra iordning mig, först ska jag och sofia kolla på hennes pojkväns match och sedan är det nog bara hem  för att byta om och sedan först hem till ebba, och sedan vidare för att mysa med grill och sånt. tror jag iallafall.. hih!

Här är vi oss! Bilden tagen på slutet av en lördagskväll för några veckor sedan. därför de otroligt fina minerna.
 

Föresten så skriver jag infot om kläderna i inlägget under nu!

klädstång

jag är hur sämst som helst på¨att skriva, men nu är de lov och då borde jag nog kunna ta tid till det!
Idag åkte jag iallafall först till mörby med sofia och köpte lite saker, och blev grymt iritterad på mitt kort, som tydligen har en spärr på sig som gör att jag inte kan köpa över en speciell summa varje vecka. Iallafall.. Sedan åkte vi hem till sofia där vi åt. sedan åkte jag hem och åt! haha. Men nu ska jag iallafall göra te och sedan kolla på tv, orkar verkligen inte göra något annat, så jag struntar i att jag igentligen borde vara ute och fira lovet!

Tänkte föresten visa vad jag har köpt denna vecka!


Från högst upp, vänster till höger;
Åhléns- 129 kr
HM-198 kr
Mango- 699 kr
Åhléns- 149 kr
hårband: HM - 39.50 kr
Glasögon: Åhléns- 100 kr
HM- 98 kr
HM- 129 kr
HM- 198 kr

RSS 2.0