-

jag är verkligen sämst på att skriva blogg, men jaja.
Räknade ut att det är 126 dagar tills jag flyttar, shit! men ialalfall, när mamma kom hem så åkte hon och jag till mörby och köpte lite småsaker. föresten hade jag tänkt lägga in lite nya bilder jag har tagit snart, så var redo haha! Snart kommer bloggen bli intressantare hoppas jag, särskillt på lovet!

snabbare än snabbast!

Jag är helt slut efter den här veckan! Igår serverade iallafall jag och sofia på en möhippa. Och idag måste jag skriva en hel filmanalys och även ett arbete om malaysia. skitkul! Ikväll ska jag hem till sofia med tanke på earth hour. Men nu måste jag fortsätta!

thai landet

Gymnasium intagningen gick sådär, var så jäkla nervös! kändes inte som om jag kunde svara på en enda fråga ordenkligt. men jaja. nu är det över iallafall. Sen när jag kom hem fick jag reda på att jag ska flytta till thailand den 3 augusti! Har inte kunnat skriva någonting om det innan eftersom det inte har varit helt klart liksom. Men nu är dte det. och det är superläskigt!

När sandra och linnea slutade skolan gick jag för att träffa dom med hedda också, så vi åkte in till stan och fikade. supermysigt. älskar de där tjejerna och kommer sakna dom otroligt mkt men dom säger att dom kommer komma till mig på jullovet, sådetså! haha.
Nu ska jag sminka av mig iallafall och kolla på film, puss!



snabbt

den här veckan är inte skonande alltså! idag har jag haft egen engelskalektion, imorgon ska jag på gymnasiuminterviubn och på fredag so föredrag. imorgon har jag igentligen nationella prov också, men kan inte gå på det. Och sen har jag fått reda igen att vi inte åker till afrika. vilket jag har varit väldigt ledsen över. usch. Mamma säger dock att vi ska åka någon annan stans istället. jaja. nu ska jag fortsätta med intagningsprovet jag ska ha med mig imrogon. sen ska jag läsa.
PUSS

Sammanfattning

Nu har jag precis ätit middag och ska snart se på film, ovanligt! haha

iallafall igår var vi ett ganska stort gäng hemma hos sandra och hade det trevlans. fick på mig fel skor iallafall när vi skulle hem så det var lite småjobbigt. Och idag åkte jag hem till sandra igen och jag har skrattat mer idag än vad jag har gjort på flera veckor! känenr mig extremt otaggad på att skriva mer just nu så jag ger er lite bilder istället! snällt va?!


rätträtträtträtträtträtt!


hej

usch, jag har verkligen inte skrivit någonting på hur länge som helst. känns det som iallafall!
jag har ju varit hemma några dagar nu för att jag var sjuk .igår iallafall så träffade jag sandra, lilun, hedda och emme och senare på kvällen åkte jag in till stan för att se på bio. när filmen var slut överaskade mamma mig med att sitta och vänta på mig med bilen vid tunnelbanan bara för att jag inte skulle behöva gå hem med min tunna jacka. jag har verkligen världens bästa mamma!

Just nu sitter jag iallafall här och äter godis och kollar på film.

har massa bilder på kameran men orkar inte lägga in dom på datorn.




?

usch. inatt har jag kräks. mycket. så nu vet ni det! Förövrigt håller jag på att köpa böcker på cdon. haha tönt yey.
vet dock inte om jag vill lägga 900 kr på det. Nu ska jag iallafall plugga lite och sen kolla på film! ciao

låttext

forgetting all the hurt inside that you've learned to hide so well. pretending someone else can come and save my from myself. i cant be who you are. when my time comes, forget all the wrong i've done. help me leave behind some reasons to be missed. And dont resent my when you're feeling empty, keep me in you're memory. leave out all the rest. leave uot all the rest.



sunday

Tjenare!
Idag är jag bara hemma och går runt osminkad och med stor t-shirt typ. skitskönt!

Igår åkte iallafall jag & sofia till felicia där det var en hel del människor. rikitgt trevligt! var lite småjobbigt med människor som inte fattar att ett nej är ett nej. det är ju riktigt pinsamt med dom som kommer till en fest utan att ens blivit inbjuden, och sen vägrar gå hem. skitkul dom måste ha haft med att stått ute vid porten hela kvällen, jaja. runt tolv var alla tvungna att gå eftersom grannarna hade börjat klaga. lite för höglju digt för att ha melodifestival kväll antar jag. stannade kvar och hjälpte till lite och sen hem. älskar min säng!


bye

Nu ska jag börja dra mig på tunnelbanan och sedan åka till destinationen där jag ska spendera min kväll. med klänning och allt! för tufft asså. men vi hörs imorgon sötnozzzar, kramiiizzar. hehehe. puss!

film

Jag har precis sett "the curious case of Benjamin Button" och jäklar vad den var bra! har suttit här och gråtit på slutet tillome :')
Det är en film som jag verkligen tycker att ni ska se!


hm, okejdå!


Quizzes Girls Games

snyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyyygg!

det är helt sjukt. hur kan man vara så snygg?!
jag blir galen!

hey

Till ett av gymnasiet jag har sökt till behövs det 6 fotobilder. 3 på tema rött och tre på tema lycka. Och när jag endå håller på att tar ut massor med bilder tänkte jag förstora upp några och ha på rummet. men grejen är att jag inte riktigt vet vilka jag ska välja..


Förövrig har jag ätit två st sånna här idag. stoooora!

i loved him


angels above.


Min dag;
Snö. halkar. bild. hungrig. trött. trött. trött. film. hem. trött. matte. te. twilight. trött. mat. dator. fysik. trött. sova.

hare krishna hare krishna krishna krishna hare hare

Hej! Idag var klassen på Hare Krishnas "tempel" där vi fick äta och lyssna på en kille som pratade. väldigt speciellt..
haha. Sen har jag också hämtat min lillebror hos en kompis och ska nu äta middag, alone! tuff tjej alltså..


look after you

Det är så frustrerande att behöva vänta. När man vet att det kan hända saker som kommer förändra livet, men endå veta att det kommer ta månader innan det är helt klart! jag vill att det ska vara fixat nu nu nu nu!

Idag har jag iallafall varit hemma och lyssnat på musik. hela dagen. målat lite och läst. Och nu ska jag fota, vilket ni antagligen kommer få se resultatet av här senare.
Föresten lyssnar jag på den här just nu. om och om igen.

sommar

Jag längtar verkligen till sommaren just nu. Så medans jag pluggar fysik och gör arbetsprov ska jag drömma mig några månader framåt!

design

Nu har jag gjort om min design. iallafall headern. Jag gillar inte bilden på mig så mycket, men jag hittar verkligen ingen annan just nu så får väl byta ut den när jag gör det.


Nya

Gamla

-

Godmorgon!
Just nu sitter jag och kollar på en shopaholics bekännelse. väldigt bra! och ska snart börja göra iårdning mig, måste nämligen in till stan för att köpa lite grejer. Ska även kanske göra en grej som jag inte kommer skriva om här, men är jätte nervös! Bjuder på lite gamla bilder denna muliga morgon! hehe

love is hard

Jag brukar själv inte vara den som lyssnar på låtarna som andra lägger upp på sina bloggar, men den här är faktist värd att lyssnas på! (a)


Only you know

 Tulpaner i massa!    



precious love

I'm trying to change to make the best for us
But I'm just the same, same as I ever was
Oh, and if you stay with me, honestly it's what I want
But if you stay with me I know I'll hurt you more

So won't you save, save yourself
By leaving me now for someone else?
If I'm crying out don't listen to it
It's only my heart, save yourself
It's only my heart


together

Everybodies talking in words I don't understand
You got to be the only one who knows just who I am
Your shinin in the distance I hope I can make it through
Cause the only place that I want to be is right back home with you.



never think

lyssna på låten och se bilderna, njut!


just go with the flow

Fick reda på vad jag har fått för betyg på bilden på två olika saker, och jag är riktigt nöjd! superglad!
Ikväll måste jag också göra lite olika arbetsprov för några gymnasium. Nu är det mat, tjingeling!

twilight

Jag älskar ljuset i dessa bilder, påminner och några andra bilder jag har sparade på datorn av marcus ohlsson och det blir ju knappast sämre av att det är robert pattinson och alla dom med på bilderna. Jag har problem och borde sluta läsa. men nej.


love



Even more, I had never meant to love him. One thing I truly knew - knew it in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest - was how love gave someone the power to break you.

 I'd been broken beyond repair.


forgotten

Jag vet inte vad det är, men när jag ser dessa bilder vill jag bara resa bort. det skulle vara härligt.





snabbt hej

Nu har jag haft bloggpaus i en månad typ och jag har fortfarande inte fått tillbaka lusten.
Men endå kan jag inte låta bli att skriva av mig lite iallafall.
Idag är sista dagen på lovet, som har spenderats i åre med mamma, lillebror och sandra. Det var najs.
Helgen har verkligen varit lugn, har varit helt död. Har iallafall läst massor med twilight. Är inne på fjärde boken, breaking dawn. Jag älskar verkligen  böckerna! Tyvärr så kommer jag nu aldrig kunna hitta en kille som är tillräckligt bra för mig efter att edward. pinsamt men sant. Breaking dawn kommer ut på svenska om 12 dagar, men kände att jag inte orkade vänta så mamma skjutsade mig 5 min innan stängning till mörby där jag gick osminkad och mittenbena och köpte boken och hårinpackning. Jag är modig!

Känner att jag kommer skriva mer snart igen!



RSS 2.0