paus

Nu går jag in i ytterligare en bloggpaus. Får se när jag börjar skriva igen. PUSS

B's speech

jag sitter och kollar på youtube på Barack Obamas tal; "yes we can". Till att börja med måste jag säga att det var ett riktigt bra också. Inte konstigt att han vann valet med alla dessa tal. Men jag gillar verkligen hur han pratar om alla människor i USA som samma, alltså inte delar in dom i grupper, asiater, svarta, vita m.m. För det andra älskar jag hur han lyckas ge folket hopp och få flera tusen människor stå och ropa " i want change!". Usa har varit med om så otrligt mycket de senaste åren, och det flesta har hänt tack vare några fåtal personer men endå har alla drabbats. Själv tycker jag att det borde finnas någon lag om att om en president slutar göra det som är bäst för landet och människorna i det, så borde han/hon få avgå i förtid. Tänk hur mycket som hade kunnat hindrats då. Men endå när jag hör Barack så börjar man ju nästan undra om allt kommer bli så perfekt och bra. Hur vet vi att han inte bara är ett säkert ansikte utåt medans de riktiga planerna är något helt annat. Det är inte meningen att misstro, det skulle ju vara kanon om allt blev som Obama lovat, men som sagt.. lite bra för att vara sant kanske?
 http://www.depauw.edu/photos/PhotoDB_Repository/2007/8/Barack%20Obama%20Capitol.jpg

-

tja.

sick of being sick

Tjenare, sov verkligen ut i morse, superskönt. Och nu har jag ätit frukost.
Jag vill verkligen inte gå till läkaren, konstigt nog känns det precis som att jag inte orkar och det är ju väldigt idiotiskt eftersom det är bara då jag kan bli frisk. Men vem känner sig igentligen taggad att gå och ta massor prover och sånt? inte jag iallafall..

everynight we pray, for hopes and dreams that wont be heard.

Imorgon är det jag som ska till läkaren. Skulle igentligen dit idag men drog ut på det. Men nu måste jag få någon slags medicin nu så min feber försvinner. Imorgon kommer jag att hahaft det i 9 dagar. normalt? nej. Det har tillome gått så långt att jag inte längre känner febern utan bara huvudvärken och yrhet, inte den vanliga "feberngrejen" som man annars känner. svårt att förklara menmen..
Sandra kom hem till moi en stund idag, även linnea och hedda. Efter det har jag bara legat framför tvn och datorn. Försökt få i mig mat men saknat matlust så gjorde en smoothies, mycket enklare att svälja. Men nog om min "sjukdom"!

Nu ska jag gå och ta en c-vitamin. Till på måndag ska jag vara frisk! Helst söndag.. Hej!




grow up with a smile

har inte fått frisk luft på 6 dagar, feber i 8.
Sandra är illafall påväg hit nu, det blir bra.
Lyssnar på veronica maggio-måndagsbarn.
bäst.



heath ledger



April 4th, 1979 - January 22nd, 2008

Igår är det ett år sedan Heath Ledger dog.
Och igår släpptes nomineringarna för Oscarsgalan.
 Han fick en nominering i kategorin best supporting actor för Jokern i The Dark Knight.
 Det skulle vara skitbra om han vann!

haha, oj vilken bra koll jag har, tydligen är det den 22th idag så Idag är det ett år sedan!

panic

håller på att gå under här hemma! Har kollat på satc, kollat på tv och tillome jobbat lite matte. Har fortfarande feber, men det spelar ingen roll, jag måste få komma ut ur huset! AAH

fffeber

Jag har verkligen världens bästa mamma ! Idag kom hon hem med godis till mig igen, jag vet att jag verkligen borde sluta men godis har varit min enda föda de här 4 dagarna jag har varit hemma. Så det är väl bra att jag får i mig någonting. Det sjuka är att jag inte är sugen på någonting, inte ens godis men endå har min kropp ett begär att ha socker. lite småläskigt.
Har spelat massor med sims idag iallafall. och kollat på tusentals bilder på rob pattinson ( edward cullen ) på fejjan.
Just nu kollar jag på sex and the city och äter godis. Sattsar på att bli frisk till på fredag också ! Eller jag känner mig frisk, nästan men sen så har jag liksom 38.3 grader feber, fattar inte hur det går ihop.. jaja. Men nu ska jag fortsätta, hej!


Grymt seriös bild på mig,emme & sandra. både jag och sandra har feber när bilden togs har jag också för mig.
Det ser även ut som om jag ahr ett lika stort huvud som jordklotet, wierd :O

tjena

Idag har jag varit sjuk i 6 dagar, fattar verkligen inte när det ska bli bättre. Det hade varit annorlunda om jag inte var så himla uttråkad! Allt som finns att göra har jag redan gjort 20 ggr om.


Igår kom iallafall Sandra & Linnéa hem till moí. Snälla som de var tog de med sig min mattebok också, så nu har jag ingen ursäkt att inte jobba lite i den.



vatten

Jag sitter här hemma och har panik över allt jag kommer komma efter med i skolan, det är så typiskt mig att bli sjuk när jag verkligen inte får bli det.  Vaknar mitt i natten av att jag känner mig lika uttorkad som ett gammalt träd. Mamma var iallafall supersnäll och åkte iväg imorse och köpte bagetter, godis, tidning och glass till mig. Så jag är sysselsatt! Hoppas bara verkligen att jag kan gå till skolan imorgon. Ska snart kolla på high school musical 3 och sen satc. Ska försöka plugga lite so också..




legend

Det är något konstigt med mig, alltid när jag är sjuk så vaknar jag skittidigt! är det inte då man ska ligga i sängen hela dagen? :S Aja, Såg på i am legend med will smith, och måste säga att det antagligen är den bästa filmen jag någonsin sett. supersorglig är den också.. Stort plus är ju att will smith är skitsnygg! Men nu ska jag pröva att sova lite, och sedan plugga. tummen upp för söndagar eller hur?!


lööördag

Var det inte jag som skrev i förra inlägget att jag var sjuk? Så ni kan ju gissa vem som sitter här en lördag kväll med satc och godis och har varit tvungen att "avboka" alla kvällens planer tack vare att jag inte hann bli frisk som jag trodde jag skulle bli. Känns lite småsurt eftersom jag vet att det skulle ha blivit superkul. Men tjejerna får väl leva ut det åt mig också haha :P
Eftersom jag var sjuk igår också (haha nejnej jag är inte aaalls bitter) så var jag emme och sandra hemma hos mig och bara tog det lugnt. Haha, bäst för er att ni har samma humor som oss!

you give me something

Det är fredag och jag är sjuk. Super kombination, men jag har proppat i mig alvedon hela dagen så att jag skulle klara av skolan och kunna göra roliga saker ihelgen. Sista lektionen var gympa och vi åkte skridskor på en sjö, efter gick jag, sandra & linn hem till mig och jag tvingade dom att se twilight, tredje gången för mig på tre dagar!
Nu ska vi snart äta och sen ska jag och sandra hem till sandra för att träffa emme. Ha en trevlig fredagkväll gottfolk!



lovelovelove

veckan har gått skitnsnabbt och imorgon är det fredag. Det är något konstigt med mig, direkt när skolan börjar tappar jag all lust att blogga. Men jaja. Just nu kollar jag på twilight för andra ggn och jag lovade mig själv att inte falla som alla andra. Men gottfolk. Jag är kär i Edward! liksom hej jag
 vill bli vampyr för att föralltid få vara med honom kär!

http://img.photobucket.com/albums/v476/Enelya-418/Playgirl/Pattinson.jpg

s

Min dator är typ sönder och då kommer jag inte kunna skriva så mkt. ses snart!

Sammanfattning

Jag, sandra, emme & paulina åkte till en kille i typ svinninge igår. Var sådär kul, men nästa helg är en ny chans haha!
Idag var iallafall jag och sandra och såg på yesman, den var skitbra! riktigt rolig film som verkligen behövdes idag.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt iallfall eftersom jag ska börja gå på kören i skolan 08.20 varje måndag. vad gör man inte för att få bättre betyg liksom!



hey

Nu bär det av till emme och sedan vidare. Vi ses i dimman gottfolk!

fre

Fredagkväll och jag tänker bara stanna hemma. Föresten så vet jag att jag har bildtorka i bloggen, men skolan har börjat och jag är trött! Men det ska bli bättre :) Nu ska jag äta min ben&jerry's mamma har köpt till mig och kolla på film! puss

sovgott!

Jag är helt slut! Sängen blev inte så tidigt igår och tidig morgon. Så nu håller jag på med ansiktsmasker och jag har ett dödligt sug efter ben&jerry's glass, har inte varit det på superlänge, måste ha något med att jag inte äter godis längre, sen i måndags faktist, och hittills har jag kunnat hålla det. Men nu till helgen kommer det bli så mycket annat onyttigt så det spelar ju igentligen ingen roll. Menmen. Nu ska jag göra te och sen kolla på en film i sängen! borde skriva världshistoria i tidigkväll! Godnatt!



her

Idag börjar skolan och jag är inte så där superglad över det. Men imorgon är det fredag så jag överlever nog.
Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan springa iväg, ciao!


hot as ice

Nu ska jag ta en lång dusch och sedan ansiktsmask. freeeesch. hehe.
Sandru sover här också, så nu vet ni det! haha
Godnatt!


,

Tack för alla de snälla kommentarerna, blir superglad!

morgon

Godmorgon! Sandra kom hem hit från centralen tidigttidigt. Nu ligger hon och sover och jag sitter här med min vanliga frukost smoothie, blåbär,hallon & banan yummie!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det var så längesedan jag var i stan känns det som så det ska jagfår med henne på , mohaha!

Imorgon börjar skolan, yeey. inte riktigt då. Men det kommer faktist bli okej, känner att jag har den motivationen nu som behövs!



truth

Du var lika efterlängad som ett moln en varm sommardag.
Du var lika älskad som mörkretstimmar för ett barn &
lika föraktad som dödens skepnad.
Men du var min.

eyes


Gjorde om en bild på mina ögon som ni kanske ser, så från mina vanliga blåa ögon så fick jag gröna & bruna. Funderar på om jag ska köpa linser i någon av dessa färger, har redan haft bruna i somras.. men då hade jag ju också mitt långa blonda hår och då är det ju skitsnyggt med bruna ögon..

vanessa


Som en den 15 åringen jag är älskar jag webcam. Kanske dags att sluta? haha

confession

Sanningen är att tystnaden efter dig är som ett hål i mitt hjärta, känslan att vara ensam leder mot en annan människa som snart kommer ha platsen där du en gång fanns. Men när du står utanför och kollar in genom fönstret och livet känns som frost på en sommardag, lika overkligt så ska du veta att hålet du än gång hade en plats, inte är ifylld utan bara täckts med hopp om den dagen då det blir du & jag.

återblick

Känns som om jag har kommit en bit och lärt mig en del när det gäller html koder och designer. Detta var min första header som jag gjorde själv. Vad tycker ni? detta var för snart ett år sedan skulle jag tro.


hmm

nej nu får dt räcka, har hållt på ett tag med designe, det tog lite långre tid än väntat tack vare att det blev fel och jag var tvungen att göra om allt, yeey liksom.
Känns lite överseriöst med bilden i menyn, (om du drar över musen så ser du) men det var roligt att pröva ngt nytt så det får vara kvar ett tag. iallafall tills imorgon!
Nu ska jag gå och göra te och sen kolla på en film. Godnatt!

hjälp!

Är det någon som ser en bakgrund?! för jag gör inte det.

din rubrik

Nu är det dags att byta design igen, den som jag har nu är gammal från förra bloggen. Vi får se hur det blir.

your light will show me the way


Jag vaknade just och nu sitter jag här med en smoothie & kollar på en film. Det är ju så otroligt skönt att inte ha något att stressa till. Känner för att bara vara hemma idag, sååå idag ska jag ligga i soffan hela dagen som den äkta tonåringen jag är och se film efter film.
Och vara nyttig, vilket är något nytt jag har börjat med. Så nu är mina bästavänner frukt, mest vindruvor. Och hallon, massor med hallon!

 Föresten saknar jag Sandra, men hon kommer hem snart så det är bra!

-



Nu har jag varit iväg och solat i cancerstället. Inte så stor skillnad just nu, men om ngr gånger ska vi nog se.
ikväll ska jag på bio iallafall. Och just nu väntar jag på att mamma ska komma hem efter att hon har handlat och då ska jag göra smoothies, mums! Kollar också på One Tree Hill och jag älskar det !

drömmar

Just nu sitter jag och drömmer mig bort. bort från de kalla klimatet och dunjackorna. bort från alla de deprimerade svenskarna som borde gått i ide. Jag önskar att jag var i Thailand, så istället för de 10 timmar det tog att åka hem från fjällen, kunde jag ha användit tiden med att sitta på ett flyg till just thailand, det tar nämligen lika långt tid. Så skulle inte det sitta fint att bo i mitt hus där och bara gå runt och klaga på att det är för varmt och dricka massor med cola och göra shakes i olika smaker. och sedan på eftermiddagen åka till havet och bada i vågorna medans man känner att håret bleks av det salta vattnet. Glöm inte middagarna då man sitter på stranden och äter. Fast mest thailändarna i sig, alltid lika trevliga och man känner sig alltid lika hemma, även om engelska inte är deras starkaste ämne och något som tid inte finns i deras huvuden. Och det är ju ett stort plus att deras valuta är så liten gemföresevis med våran, en krona är 5bath där.  Jag skulle kunna skriva en riktigt långtext om allt men eftersom någon måste orka läsa texten avslutar jag här. men skulle inte det vara trevligt? och så skulle jag ta med er såklart. och ha en trevlig tid där. skulle inte det vara trevligt? trevligt.




hemma!

Vi åkte hem en dag tidigare tack vare vädret som skulle bli snöstorm imorgon. De senaste dagarna har varit supermysiga och en riktigt bra början på 2009 har jag även fått. Har 5 nyårslöften iår och hoppas verkligen att jag kan hålla dem alla.
det var så skönt att få en riktig vinter också, med mycket snö.  Men nu ska jag lägga mig i soffan med en filt och en varm kopp te och kolla på one tree hill medans jag återhämtar mig efter den 10 timmars bilåkning! Skönt att vara hemma igen!



RSS 2.0